Share

Stockholm

Redovisningsekonom

About the position

Zound Industries befinner sig i en stark tillväxtfas och söker nu en Redovisningsekonom som kommer att arbeta nära verksamheten med varierat och kvalificerat arbete i en dynamisk miljö. Vi söker dig med en hungrig inställning och ambitionen att skaffa dig en meriterande arbetslivserfarenhet på vår ekonomiavdelning. Du blir en viktig kugge i hjulet av vår kärnverksamhet där du bidrar med struktur och ansvar i en färgstark och snabbt växande industri.

Din roll
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt ekonomiteam och rapporterar till vår Ekonomichef. I din roll ingår även att samarbeta med controller-teamet för att kontrollera att redovisning sker enligt budget och i enlighet med företagets redovisningsregler och policies.

I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du exempelvis att:

• leda och hantera leverantörreskontra och tillse att leverantörsfakturor läggs in korrekt i vårt affärssystem Navision och MediusFlow
• redovisa kostnaderna i enlighet med budget och det svenska regelverket
• säkerställa att inkommande leveranser matchas mot inköpsorder och faktura i samarbete med vår inköpsavdelning och vårt produktionskontor i Kina
• se till att fakturor godkänns enligt attestpolicy och betalas i tid
• på månadsbasis förbereda och rapportera periodisk sammanställning samt Intrastat
• arbeta med avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• implementera och förbättra processer samt rutiner inom området

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och minst 1-2 års praktisk erfarenhet av redovisning. Du är organiserad, noggrann, flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt. Du arbetar effektivt och är van vid en deadline-driven och kreativ miljö. Då vi är ett internationellt företag med utländska dotterbolag är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad, gillar att ta eget ansvar, utveckla rutiner, skapa mallar och processer. Du är prestigelös, öppen i ditt sitt sätt att vara och i samarbete med andra samt kan rycka in där det behövs. Din handlingskraft och ditt orädda sätt gör att du får saker att hända. 

Din ansökan
Stämmer detta in på dig och är du intresserad av en roll i ett snabbväxande produktbolag? Ansök redan idag då urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Zound Industries designar och utvecklar högtalare och hörlurar under varumärkena adidas, Marshall och Urbanears. Med fokus på innovativ teknik och användarvänlig design har Zound Industries gått från klarhet till klarhet sedan starten år 2008, med en lång rad ikoniska och prisvinnande produkter. Zound Industries har cirka 250 anställda, med kontor i Stockholm, New York, Paris, Shenzhen och Hong Kong. Omsättningen 2018 var ca 1,8 miljarder kronor.

Du kan läsa mer om oss via vår LinkedIn-sida eller genom att följa oss på Instagram.

Share

Apply

For the right candidate the position holds great professional challenges and career opportunities. If you believe the position matches your qualification and ambitions, please send us your application as soon as possible as we are reviewing candidates continuously. We´re looking forward to your application!

Phone number (73…)
    CV/Resume
    0/5000
    I have read the Privacy Policy and confirm that Zound Industries International AB store my personal details to be able to contact me for job opportunities.